Sollicitatie bij Metallica???

Tijdens het begin van de coronacrisis mochten de kappers helaas niet werken, terwijl Rutte toch ook wel aangaf toe te zijn aan een knipbeurt. Er waren mannen waarvan hun haren zo begonnen te groeien, dat ze zo konden solliciteren bij de band Metallica🤭 …of hebben die tegenwoordig kort haar!?!. En vrouwen, vooral diegene met kort haar, zagen het wat sombertjes in, want ook die konden uiteindelijk solliciteren bij Metallica.

En wat dacht je van de mannen met baard, die zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken . Voor de mannen die het dan echt zat waren kwam er zelfs de tondeuse aan te pas om er maar even van af te zijn en dat snap ik, maar pas op he mannen voor uitschieters!! Gelukkig zijn wij er om je weer na die periode te kunnen adviseren. Ach en als het dan ook echt moest, kon je je partner toch bereid krijgen je om je te helpen. Al moet ik vertellen , dat ik er zelf weinig van heb meegekregen , omdat het virus iets te graag in mijn buurt wilde komen en ik zodoende ook maanden was uitgeschakeld! Maar gelukkig, nu we allemaal weer ‘gewoon’ naar de kapper mogen en ik weer aardig de oude ben, gaan we er weer met frisse moed tegen aan! Zo was mijn lieve moedertje er deze week en ook zij heeft er aan moeten geloven, want al die tijd heeft mijn stiefpa het wat bijgeknipt. Nou kan ik er natuurlijk alles van zeggen het is scheef etc., 😉 maar het allerbelangrijkst is toch dat we elkaar nodig hebben en helpen als de nood aan de man is!!! ben ook wel weer trots dat hij het op zijn manier heeft verzorgt. Wat is dan een kapsel als het om gezondheid gaat?!

Hier onder een foto van mijn moedertje (de foto is helaas niet zo heel duidelijk) ….geknipt in laagjes en onderaan ingeknipt ….en moeders komt weer piekfijn voor de dag.

Liefs Moon

Deel deze pagina